Frugt karamel

Frugt karamel

Karamelleriet er måske et navn du kender? Hvis ikke er det et navn, som du burde kende, i al fald, hvis du er fan af karameller og god kvalitet. Når du køber frugt karameller fra Karamelleriet er de nemlig håndlavede. Først bliver det kogt over åben ild og herefter tilsættes smag, hvorefter karamellerne formes på gammeldags vis. Karamelleriet har to forretninger. En på Nørrebro og en på Bornholm. I det københavnske kan du finde din frugt karamel i Jægersborggade og på Bornholm skal du forbi Svaneke. Bag frugt karamel og de andre populære varianter står to kvinder, der selv er født og opvokset på solskinsøen.

Allerede som små prøvede de kræfter med at lave karameller selv hjemme i deres egne køkkender og siden er passionen blevet til en levevej.  Smag og kvalitet er nøgleord, og er blandt andet en af de ting, der har været med til at skabe succes for Karamelleriet og for muligt for danskerne at nyde karameller med at massere af saft og kraft.

Hvad kan vi sige om frugt karamel?

Frugt karamel fra Karamelleriet er udviklet med en fin balance mellem flødekaramellens silkebløde, runde smag og det syrlige element fra frugterne. Frugt karamel fra Karamelleriet er et sikkert hit hver gang og vi er endnu ikke stødt på nogen, der ikke nyder den syrlige frugt karamel uanset alder, højde og drøjde.