Fudge

Fudge

Hos Karamelleriet er vi meget stolte af vores fudge – og i særdeleshed af vores chokolade fudge. Vores fudge er fremstillet i overvågende omgivelser, som vi producerer både på Nørrebro i København og i Svaneke på Bornholm, ligesom vores øvrige produkter.Fudge er skabt efter en nysgerrighed for nye produkter, men med den vedvarende respekt for de gamle opskrifter og det traditionelle håndværk.Vi bygger vores lokale fudge produktion på en nærmest brændende passion for smukke lækkerbiskener med den ultimative smagsoplevelse. Skulle du døje med sarte tænder, er det ikke en forhindring, da vores fudge smelter på tungen.

 

Hvad består fudge af

I fudge kombineres karamellens dybe smag af brændt sukker med konfektens karakteristiske bløde, cremede konsistens i ét fantastisk og velsmagende produkt. Indtil videre er vores sortiment hele 3 forskellige lækre fudge varianter. Vi har: lakrids, chokolade og vanilje fudge. En fudge kan bedst beskrives som en mellemting mellem karamel og konfekt.

Alle tre slags fudge kommer i blokke, så de er klar til at skære ud i mindre bidder, i lige til den portion fudge der passer dig. Karamellerietsfudge kan også bruges til gaver, for eksempel som en lille ekstra ting i en kurv med delikatesser til den slikbevidste mand, eller som kreativ værtindegave, når du har brug for at vise lidt originalitet.

Fudge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *