Fuga bestik

Fuga bestik

Det bestik vi kender i dag, kom først til Danmark i 1700 tallet. Først og fremmest var det overklassen der havde disse, og ellers klarede alle andre sig med træskeer som tidligere i tiden.

Fuga bestik er absolut ingen undtagelse. Søger du efter et bestik af bedste kvalitet der er velegnet til både hverdag og fest arrangementer. Både den kedelige grå regnverjsdag, og til den store begivenhed? Så er Fuga bestik det perfekte valg  for dig. Fuga, som er et af de absolut mest sælgende bestik i Danmark gennem tiderne, er et godt og klassisk valg, og tåler tilmed at komme i opvaskemaskinen, hvilket sparre dig for en masse tid.

Fuga stammer fra latin, og er faktisk et stykke klassisk musik, der er bygget op efter et tema, og som gentages i en kanon. Fugaen kan indgå i et større værk. Dog står den oftest alene i en komposition. Denne fortolkning kan direkte overføres til vores populære Fuga bestik, hvor det klassiske design med bløde afrundede linjer, hviler skønt i hånden på enhver. Selvom man ikke må lege med maden, så er det legende let og en nydelse at spise med Fuga bestikket. Dette gør sig gældendende både når retten står på mørbrad, såvel som skyr.

Hos Gense er vi eksperter i at designe og producerer bestik.

Det første fuga bestik blev designet i 1962 af den norske designer Tias Eckhoff. Selve Fuga bestik designet giver udtryk for klarhed og præcision, og er i sin helhed meget subtilt.

Fuga bestik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *