Fuga varianter

Fuga varianter

Fuga serien kommer i adskillige varianter, til ethvert behov.Grundlæggende er Fuga bestik designet meget klassisk.. De personer der har Fuga som deres yndlings bestik, har ofte varianterne derhjemme.

  • Skeer

Der findes alle slags skeer, lige fra teskeer og spiseskeer, til serveringsskeer og sauceskeer. Dine behov er dækker ind til din morgenmad, såvel som til din suppe og den brune sovs til hakkebøfferne.

  • Knive og gafler

Som i de fleste andre bestik serier, findes der selvfølgelig også et bredt udvalg af knive og gafler til alle anledninger. Alt lige fra smørkniv til grill knive, til kage knive og fiske knive.

  • Samlede sæt

Hvis du overvejer at udskifte dit bestik sæt ud derhjemme, så er der selvfølgelig også råd for det, hvis dit valg er faldet på Fuga bestikket som afløser. Hos Gense tilbyder vi flere forskellige samlede sæt af bestik til hjemmet. Kort sagt, så er der flere muligheder, alt efter behov og pengepung.

 

Gense har forskellige løsning til bestik. komplette sæt med 24 dele, eller det lidt mindre med 16 dele, eller bare vil blande lidt forskelligt, så er Fuga bestik det stilsikre valg til din bestiksamling.

Fuga varianter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *