Glattejern

Glattejern

Der er ingen forskel på glattejern og fladjern, andet end navnet på produktet. Fladjern var et navn der blev brugt meget tidligere, men det er lige så stille ved at fade ud, til fordel for glattejern.

Kvaliteten af glattejern bliver bedre og bedre, og især de senere år er der sket en stor udvikling og fremgang i kvaliteten og sikkerheden af glattejern på markedet. Men med den øgede kvalitet og sikkerhed betyder det også at prisen på glattejern er røget i vejret.

 

Dyr vs billig glattejern

De billige glattejern har som regel metaloverflade, mens de dyre glattejern har keramisk overflade. En keramisk plade fordeler varmen mere ligeligt over hele overfladen og virker blidere ved håret, således at dit hår tager mindre skade af stylingen.

Dyre glattejern har også flere forskellige sikkerhedsfunktioner, der gøre det mere sikkert at bruge. For eksempel en sluknings mekanisme der sættes i gang hvis den ikke bliver brugt i en vis tid. De afkøler også hurtigere end billigere alternativer.

Er du til kvalitet for billige penge, så besøg Hairfactory i Ringsted outlet, hvor god kvalitet og billig hår produkter går hånd i hånd.

glattejern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *