Glattejern

Glattejern

Skal du ud og investere i et nyt glattejern, anbefaler vi at du leder efter et med keramisk belagte plader. Et glattejern med disse plader er nemlig langt mindre belastende for dit hår, end for eksempel metalplader. Keramiske plader i et glattejern sørger for at varmen fordelees ligeligt hen over hele pladen og sikrer dermed et glansfuldt og holdbart look.

Om Glattejern

Du bør også tjekke opvarmningstiden, når du investere i et glattejern. Et glattejern med et varmeelement af høj kvalitet, vil typisk nå en arbejdstemperatur på 20-25 sekunder eller mindre. Det vil også holde en jævn temperatur under arbejdet, som sikrer et glansfuldt resultat helt ud til spidserne.

Du bør aldrig gå på kompromis med dit valg af glattejern. Pris og kvalitet hænger sammen, og de dyreste mærker garanterer dig også typisk et reguleringssystem, der holder temperaturen jævn og materialer som er med til at passe på dit hår.

Hvis du er i tvivl om hvilket glattejern du bør investere i, så står Dorthe og hendes dygtige frisører klar i Hairfactory i Ringsted. Her kan du ikke kun blive klippet og få plejet lokkerne, du finder også et stort udvalg af glattejern og hårprodukter, som alt sammen forhandles til vaskeægte outlet priser. Du sparer helt op til 70 % ved at handle hos Hairfactory.

glattejern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *