God formuepleje

God formuepleje

Hos Secure Capital har vi fået fremragende formuepleje. Vi har haft gjort brug af andre fondsmæglerselskaber og banker før, men ingen har formået at skabe resultater ud fra en fornuftig risikoprofil, som Secure har. Deres formuepleje følger anerkendte modeller og teorier, og der bliver ikke investeret i muligheder, hvor risikoen er for høj i forhold til afkastet. Ligeledes bliver de personlige relationer vægtet højt og vi føler os ikke bare som endnu en fisk i vandet, når vi kommer til møde hos dem. Det er et vigtigt aspekt og det skaber loyale kunder, der føler sig involveret i hvordan deres formuer bliver administreret, hvilket kan skabe tryghed, da det ofte er mange penge, det drejer sig om.

Alternative Investeringer

For at sikre en god spredning af risikoen i en investeringsportefølje, er det ideelt at kigge på alternative investeringer. Typiske investeringer omfatter aktier og obligationer, som er børsnoterede, hvor alternative investeringer er et paraplybegreb, der dækker alle de investeringer, som ikke omhandler de traditionelle børsnoterede aktiver. Dette kan være i form af aktierelaterede investeringer kaldet private equity, der er en fælles betegnelse for unoterede aktier i almindelige selskaber.
Derudover kan det også være investeringer i form af lån til virksomheder, byggefinansiering eller investering i danske og/eller udenlandske ejendomme.

God formuepleje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *