Handicaplift

Handicaplift

En handicaplift er en lift, der er beregnet til at løfte personer med handicap op og ned af dagens forhindringer mens de er i deres kørestol. De ses ofte i kontorer og offentlige bygninger, men er man allerede bosat i et dejligt hjem med trapper, og oplever pludselig at blive bundet til en kørestol, ja, så kan en handicaplift også monteres i private hjem, således at man ikke behøver skifte boligen ud.

 

En moderne handicaplift

De fleste handicaplift løsninger er designet til at kunne få kørestolen med på liften, da det ofte er den der kan volde problemer for den handicappede. Derfor kræver det som regel også en vis mængde plads omkring for eksempel trappen, at kunne montere liften, men en moderne handicaplift i dag, behøver ikke være et stort monster. De fås også i lette og pæne udgaver af lift til handicappede.

At komme med en pris på en handicaplift kan være en lidt sværere opgave, da det afhænger af mange faktorer. Derfor anbefaler vi at du kontakter en leverandør, som for eksempel Jøhl Human Care. Her kan de dygtige professionelle give dig en korrekt pris på præcis den handicaplift der er brug for i dit tilfælde. En handicaplifts pris afhænger blandt andet af den vægt, som liften skal kunne løfte samt hvor langt et stykke den skal kunne løfte den handicappede.

Handicaplift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *