Herre klip

Herre klip

Lige siden jeg var teenager har jeg været besat af min frisure. Nogle af mine venner mener, at det er et feminint touch jeg har tillagt mig, men sandheden er, at jeg faktisk synes det er fedt at gå lidt op i, hvordan jeg render rundt og ser ud. Det er ligesom blevet en del af min identitet og stil at holde mig nydelig og pæn. Sådan har vi vel alle små ting, der gør os glade. Nogle mennesker træner meget, andre er kreative og nogle går op i friluftsliv eller noget helt 4. For mig handler det særligt om mit hår. Jeg vil rigtig gerne have klaret en herre klip mindst en gang om måneden, så min frisure hele tiden står skarpt.

 

God herre klip til overkommelig pris

Mine kærester har altid sagt, at jeg skulle prise mig lykkelig for, at jeg var en mand og ikke skulle betale tusinder af kroner på at få ordnet manken. Men jeg synes alligevel godt sådan en herre klip kan gå hen og blive smådyr.

Det var lige indtil jeg opdagede Hairfactory i Ringsted outlet center. Hvem havde tænkt sig, at en frisør placeret midt i outlet center ville have priser på herre klip, der passer til outlettet – nemlig billige priser. Ja, jeg havde i al fald ikke, men blev glædeligt overrasket, da jeg kom ind. Faktisk er der endnu flere goder, idet det ikke kun er herre klip, men også deres produkter der har outlet priser.

Nu kan jeg derfor både få stylet frisuren med en herre klip, samtidig med, at jeg kan købe gode produkter til næsten ingen penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *