Herreklip Ringsted

Herreklip Ringsted

De fleste mænd jeg har datet har haft en eller anden form for fetich. Om det så har været bluser eller t-shirts af et bestemt mærke, eller en særlig whisky de altid skulle slæbe med hjem fra udlandet, har der altid være et eller andet. Efter jeg er blevet ældre, og mine nyere kærester også er blevet ældre, er det begyndt at blive nogle andre ting. I øjeblikket dater jeg faktisk en fyr, der er ret sød og meget nede på jorden. Jeg har derfor spekuleret på, hvad mon hans fetich kunne være. Nu har jeg endelig fundet frem til det. Det handler om hans hår. Mindst én gang om måneden får han foretaget en herreklip Ringsted. Jeg opdagede det tilfældigt da han nærmest havde panik i stemmen, da hans faste aftale var blevet aflyst. Som kvinde kunne man måske nok vente et par dage på at få en ny, men da vi havde planer i weekenden måtte han straks finde på noget, så han kunne få foretaget sin herreklip Ringsted.

Herreklip Ringsted – når du har tid

Heldigvis fik han fundet Hairfactory på nettet. De ligger lige nede ved Ringsted outlet og havde tid til samme dag som han foretog opkaldet. Han endte faktisk med at være så tilfreds med sin herreklip Ringsted, at han nu vil bruge dem fast

Herreklip Ringsted

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *