Hjemmeside

Hjemmeside

Hos SoftwareDanmark har de gennem årene lavet adskillige WordPress hjemmeside løsninger, fra den enkle hjemmeside til avancerede løsninger og online webshops. Derfor er de også i stand til at tilpasse webløsninger og skræddersy et komplet websystem frit efter virksomhedens behov.

 

Hvorfor hjemmeside gennem WordPress?

Andre populære Content Management Systemer har været offer for en godt antal af hackerangreb i den seneste tid, men WordPress er en af ​​de sikreste muligheder, I kan vælge til at lave en hjemmeside.

Samtidig er det muligt at designe en hjemmeside i WordPress som er mobiloptimeret i høj kvalitet til Android, iPhone, BlackBerry samt WindowsPhone. Dette er muligt fordi hjemmeside funktionen i WordPress er så godt designet, at man kan style mobilsiden ned til mindste detalje, samt tilkoble en masse plugins, som styler mobilhjemmesiden og gør kodearbejdet lettere at gå til.

Er du interesseret i at få opbygget en hjemmeside i WordPress er det muligt at kontakte SoftwareDanmark for et uforpligtende tilbud og en samtale om hvilke muligheder og forventninger du har til en ny hjemmeside, og hvordan disse kan opfyldes gennem WordPress systemets designmuligheder.

hjemmeside

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *