Hvad er SEO

Hvad er SEO

Har du stillet dig selv spørgsmålet, hvad er SEO?

SEO er arbejdet der kan sikre dig en topplacering på Google og andre søgemaskiner. Det er det arbejde der ligger til grund for at Google bemærker din hjemmeside, og smider den op øverst i søgeresultaterne, før konkurrenterne.

Med SoftwareDanmark som din partner får du ikke kun styr på hvad er SEO, du får også effektiv SEO der forandrer din virksomhed.

 

Når du ved hvad er SEO, hvordan gør du det så?

Nu ved du – kort – hvad er SEO. Godt. Næste trin er at forstå, at effektiv SEO ikke bare kommer af sig selv. Og det kræver at man starter rigtigt ud. Ved at starte rigtigt og udføre arbejdet korrekt fra starten, sparer du både tid og penge senere hen.

SoftwareDanmark ved præcis hvad er SEO, og de ved også hvordan man arbejder med anerkendte og succesfulde metoder. Starten bunder altid ud i en søgeordsanalyse, der skal vurdere hvilke søgeord, der kan skabe trafik til hjemmesiden inden for de fokusområder kunden ønsker. I samme omgang laves en grundig konkurrence analyse som belyser hvad konkurrenterne laver, og ud fra informationer, laves en søgeordsstrategi på det enkelte søgeord.

hvad-er-seo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *