Hvorfor vælge støbejern

Hvorfor vælge støbejern

Hvis du hører til typen, der er mere end bare en almindelig køkkenentusiast, er der god grund til at investere i gode materialer, når du folder talenterne ud i dit køkken. Går du efter at få et lækkert og professionelt resultat af din madlavning, findes der ikke et bedre materiale end støbejern. Alle vore produkter i dette materiale, er varmebehandlet med sojaolie. Der er derfor kun behov for en meget lille mængde fedtstof ved madlavning og støbejern er perfekt til at stege, brase, simre og braisere i.

Støbejern er desuden yderst holdbart og bliver kun pænere ved kontinuerligt brug. Serien Le Gourmet er velegnet til alle varmekilder, inklusiv induktion.

 

Sådan får du mest glæde af støbejern

Hos Gense forhandler et bredt udvalg af støbejern. Vi har alt lige fra pander og gryder til mortere og fonduesæt og diverse andre ting. Har du først investeret i noget dyrt og lækkert af støbejern til din madlavning, kan det godt betale sig at passe godt på den. Støbejern af høj kvalitet er ikke en billig udgift, men til gengæld kan det holde i flere årtier, hvis man gider pleje det lidt.

Du skal dog ikke fortvivle, hvis dine ting bliver snaskede

Hvorfor vælge støbejern

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *