Indretning byrum

Indretning byrum

Det danske firma Out-siderhar specialiseret sig i udendørsmøbler og indretning byrum, som skaber samhørighed og fællesskab.

Når der arbejdes med indretning byrum, er det vigtigt at designe et fællesrum der kan indeholde alle, samt et sted som indbyder til samvær og brug. Vores offentlige rum er ofte gennemgangsrum, hvor vi opholder os i kort tid. At få danskerne til at benytte sig af disse frirum, kræver en særlig indretning byrum med funktionalitet og design i højsædet.

 

Forskellige indretning byrum der skaber samvær

Out-sider tilbyder mange forskellige løsninger inden for indretning byrum. Lige fra det smukke og kreative Plateau bord med integreret bænk. En løsning med et grafisk og minimalistisk udtryk med stærke rødder i Skandinavisk designtradition. Du kan også gå en anden vej og vælge det flotte Loop Cone Bord, der kan opstilles på mange forskellige måder og eventuelt kombineres med HopOp siddepullerter. Uanset hvilken indretning byrum løsning der vælges, er det sociale element altid en stærk faktor for Out-sider, hvilket for eksempel også ses i Rundbordet, der i sin grundlæggende form i sig selv nedbryder hierarkiet omkring sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *