Innovative og holdbare bænke til park

Innovative og holdbare bænke til park

Man mødes ofte på cafeer eller restauranter, hvis man skal opdateres på historier fra venner og veninder, eller hjemme i stuen med familien, så alle kan høre det seneste nye. Men ville det ikke være rart, hvis man kunne tage disse samtaler med ud i det fri og i stedet mødes til en kaffe på en bænke til park. Problemet med bænke er dog ofte, at de er fugtige, da det jo regner en del i kære lille Danmark. Vand og vind er også hårde ved træbænke, der af og til resulterer i en ujævn overflade og små splinter. Hos Out-sider har vi gjort noget ved dette problem.

Med vores produkter skal det være nemt og bekvemt at mødes med venner og bekendte, og man skal kunne turde placere sig i vores udendørsmøbler, uden at få fugtige bukser, eller blive kold eller skoldet på metaloverflader. Hos Out-sider arbejder vi for at producere kvalitetssikre og holdbare løsninger og benytter os derfor af ny teknologi og innovative materialevalg, når det kommer til vores designs og installationer.

Bænke til park for alle aldre

Selvom det umiddelbart kan virke uoverskueligt at finde udendørsmøbler, der fungerer for netop jer, lever vi hos Out-sider, for at gøre udfordringer til løsninger. Vi har et stort og bredt sortiment med mange muligheder og løsninger, der passer til både børn og voksne og som giver gode siddemuligheder med plads til hygge og nærvær.

Alle produkter og installationer er tiltænkt både det moderne og det mere traditionelle byrum. Hvert design har et element, der inviterer til leg, såvel som komfort og hygge.

Innovative og holdbare bænke til park

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *