Jordraketter

Jordraketter

Hvis du vil undgå opgravning enten helt eller bare delvist, kan du benytte jordraketter. Jordraketter fra Vermeer gør dig i stand til at arbejde under jorden, uden forudgående opgravninger af større karakter.

Jordraketter vil spare dig for store opgravninger af pladser, veje og anden vigtig infrastruktur. Ved hjælp af jordraketter, eller de lignende værktøjer som for eksempel rørsprængning, pipebursting og jordfortrængning, kan du udføre store dele af det nødvendige arbejde, uden at skulle grave langt ned under jordoverfladen.

 

Derfor skal du benytte dig af jordraketter

Skal du benytte jordraketter til nye ledningsføringer, anbefales der styret underboring, som et ofte attraktivt alternativ til den store opgravning. Jordraketter kan anvendes til blandt andet underføring af kabler, PE-rør og eventuelt stålrør til fjernvarme-, gas- og vandledninger samt el- og fiberkabler.

Jordraketter sparer dig for tid og besvær i form af de store, traditionelle opgravninger.Hos Vermeer er de eksperter i jordraketter, og kan både assistere med råd og vejledning eller i selve arbejdet.

Jordraketter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *