Jordraketter

Jordraketter

Jordraketter findes i mange fabrikater og dimensioner, som naturligvis afhænger af hvilke behov man har. Spidsen på hammerhovedet, kan også have forskellige udformninger, an på hvad den skal kunne bore gennem. Metoden er velegnet til for eksempel ler, sand og grus, men knap så god i bløde jordarter, idet hammerendes vægt ofte får den til at synke ned og ud af kurs, hvis materialet ikke yder nok modstand.

Med brug af jordraketter sparer du ikke kun tid og penge ved at undgå store udgravninger og reparationen af dem bagefter, men du får også et yderst præcist resultat. Nøjagtigheden, som en jordraket rammer slutpunktet med er typisk 1 % af ledningslængden.

Jordraketter er en meget anvendt metode, når der skal etableres stikledninger for for eksempel gas, vand og el. Jordraketter består af et trykluftdrevent hammerhoved, der vibrerer sig igennem jorden, så man sparer tid og penge i form af store udgravninger. Den effektive hammer kan trække for eksempel en ledning efter sig, således at man først baner vejen i jorden, og derefter omvender maskinen til at borer sig vej tilbage til udgangspunktet, mens den trækker en ledning med sig.

Jordraketter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *