Julefrokost catering København

Julefrokost catering København

Julen står snart for døren. Er du ved at planlægge året julefest og skal bruge julefrokost catering København? Kontakt Kragerup & Ko. Selvom de har travlt, har de stadig plads til flere catering kunder der skal have lækker julefrokost catering København.

 

En god julefrokost catering København

At holde en julefrokost kan hurtigt tage pusten fra de fleste, hvis der skal det helt store traktement på bordet. Når du bestiller julefrokost catering København er du sikker på at få en lækker og velsmagende julefrokost catering København som vil glæde dine gæsters ganer og øjne.

Den store julefrokost indeholder både klassiske elementer som karrysild og sylte, men også moderne tilføjelser med hylleflynder, crostini og onion rings med mere. Derudover finder du selvfølgelig den obligatoriske sprøde ribbensteg, små frikadeller og ris a la mande. En julefrokost catering København fra Kragerup & Ko mangler ikke noget!

Er du til en mere sammensat menu til din julefrokost catering København, kan der også bestilles en sammensat menu med tre til fem retter af lækker julemad.

Alle kolde anretninger er leveret færdige og pyntet på fade og i skåle. Klar til at sætte på bordet i spisestuen. Varme anretninger leveres i termokasser, der holder på varmen, indtil maden skal på bordet.

Julefrokost-catering-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *