Karamel som firmagave

Karamel

Karamel

Når det kommer til firmagaver, er karameller fra Karamelleriet den oplagte gaveide. For mange kan firmagaver være lidt af et mareridt. Chefen prøver at glæde 135 mennesker med den samme gave, og blandt de ansatte er der altid nogle der er utilfreds. Hvis dine kommende firmagaver inkluderer karameller fra Karamelleriet, så vil vi godt vove at påstå at du er så godt som sikker. Hos Karamelleriet er en karamel et håndværk der bliver lagt følelser og energi i.

Firmagaver der smager Karamel

Firmagaver med karameller smager altid af mere. Alle karameller er håndlavede på værkstederne i henholdsvis Svaneke og Nørrebro, og de søde ansatte sikrer sig at dine firmagaver består af de bedste smagsvarianter og produkter. Du kan købe firmagaver både i butikkerne, eller online, hvor du kan få leveret firmagaver til døren.
Firmagaver fra Karamelleriet består traditionelt set af flotte designeræske som indeholder en skøn blanding af de klassiske flødekarameller. Det er denne, der er mest populær når det gælder firmagaver. Men du kan naturligvis også gå den lidt skæve vej og sammensætte dine egne firmagaver med en blanding af blødt og hårdt, flødekarameller og drageringer, og klippestykker i en skøn samlet perle. Det bliver firmagaver man ikke sådan lige glemmer.

Firmagaver