Karameller

Karameller


Jeg har efterhånden udviklet noget af et crush på de forskellige godter i Karamelleriets sortiment. Ud over at deres karameller er personlige favoritter, så hitter de også hos vores gæster. Vi har flere gange haft en pose karameller med som værtindegave, og det har alle dage været en stor succes. Karamellerne er oftest blevet spist inden vi er taget hjem igen!

Vi har besøgt Karamelleriets butik på Bornholm hvor vi fik syn for, hvordan de laver deres karameller. Vi fik os en snak med karamelkogeren, fik smagsprøver og købte et udvalg af de karameller, som vi synes smagte bedst. En vinder her hjemme er den klassiske flødekaramel, den er hverken for blød eller for hård. Derudover er vi også rigtig vilde med deres karameller kaldet Klippestykker. De kan fås i flere varianter hvor i sær Strandsten skiller sig ud. Klippestykkerne er en hårdere type karameller, der langsomt bliver bløde i munden.
Vores børn er helt vilde med deres Fudge. Fudge er en slags blanding af konfekt og karamel og smelter i munden. De synes det virkelig lækkert og især chokoladen er en vinder hos dem.
Ja, som du nok kan læse, så er karameller fra Karamelleriet en sikker vinder, når der skal købes lidt til den søde tand.

Karameller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *