Karameller

Karameller

Karameller er den bedste form for slik, der findes. Og sådan er det bare. Eller, det synes jeg i hvert fald. Jeg elsker alle former for karameller, især dem, der er lidt dyrere og hvor der virkelig er kredset for råvarerne og tænkt over smagene. De billige fra supermarkedet kan godt blive noget så kedelige i længden, men de går da i en snæver vending.

Overdådigt udvalg af karameller fra Karamelleriet

Jeg er heldigvis faldet over Karamelleriet og deres håndlavede karameller efter at have været på ferie på Bornhold hen over sommeren. Vi tog et smut til Svaneke, hvor vi gik lidt rundt og nød den smukke by, hvorefter jeg ”faldt” over deres søde forretning. Jeg blev bare nød til at gå derind og jeg fortrød det på ingen måde. Sikke et fantastisk udvalg! Jeg fik lidt smagsprøver på deres forskellige karameller og jeg var især super vild med deres fudge. Der gik ikke lang tid før jeg havde fyldt en lille kurv med karameller fra deres udvalg og det var en tung pose, vi havde med ud fra deres forretning.
Efter vi kom hjem fra ferien undersøgte jeg, hvor jeg kunne skaffe deres karameller. Jeg fandt ud af, at de både har en webshop, samt en forretning på Nørrebro i København. Deres forretning står på min besøgsliste til næste gang jeg skal ind til storbyen og i mellemtiden er jeg en flittig besøgende på deres webshop.

Karameller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *