Karameller

Karameller

Karamelleriet er måske bedst kendt for deres silkebløde karameller, der smelter på tungen og smager af mere. Men deres hårde karameller, kaldet klippestykker, er også eminente og bør smages.
Lige som med de bløde karameller, er klippestykkerne produceret med sans for detaljerne, og der er brugt gamle, traditionelle opskrifter til karameller, tilsat moderne twists som for eksempel eukalyptus, lakrids og mint.

Karameller inspireret af Bornholm

Klippestykker karameller er inspireret at Bornholms mange klipper, og navngivet derefter. Det var på Bornholm at eventyret med karameller startede, og derfor er det kun naturligt at nye vidunderlige produkter inden for karameller verdenen, har inspiration derfra.
Hårde karameller med navnet granit er de skønneste, hårde mint karameller rystet i lakridspulver. Marksten er karameller med chokolade og overtræk af intenst lakridspulver. Rokkesten karameller har mere smag af eukalyptus og salmiaklakrids, men strandsten karameller smager af kokos og malt.
Uanset hvilke karameller der er din favorit, så ved vi at der er rigeligt at mæske sig i, når det gælder karameller fra Karamelleriet. Til dig selv, eller en du holder af.

Karameller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *