Klatregrej

Klatregrej

En arborist – eller en såkaldt ”træplejer” – arbejder ofte med store og komplekse træer, eller økologiske samfund og naturområder. I modsætning til for eksempel en skovfoged, går arborister meget op i sundheden og sikkerheden for det enkelte træ, der arbejdes med, og derfor stilles der store krav til klatregrej og andet udstyr.

 

Klatregrej der glæder både mand og træ

At arbejde professionelt med træerne, kræver både overvågning og behandling af planterne, for at sikre at de er sunde og sikrede. Det kan betyde at det ikke er nok bare at stå på jorden, men at man skal op i højderne. Med klatregrej fra Vermeer er du sikker på at være sikker i arbejdet, samtidig med at træet bevarer sin glæde og sundhed. Vermeer stiller nemlig lige så store krav til sit klatregrej, som du gør. Det skal være sikker at bruge for alle arborister, det skal være kvalitet der holder, og det skal skade træet og naturen mindst muligt at bruge.

Med det i mente finder du alle former for klatregrej og arboristudstyr hos Vermeer. Med et komplet sæt klatregrej og udstyr herfra, er du klar til alle jobopgaver, lige fra plantning og omplantning, til beskæring, strukturstøtte og eventuel behandling af træets helbred.

klatregrej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *