Kogt linolie

Kogt linolie

Kogt linolie er næppe et emne, du har sat dig ind i, så du kan bringe det på bane til den næste familiefest. Det har vi fuld forståelse for. Det har de også hos Hallengreen-Linolie, hvor de er eksperter i at stå til din rådighed, når du skal bruge de bedste produkter på markedet.

Om Kogt linolie

Så hvorfor overhovedet snakke om kogt linolie?

Linoliefarve har været anvendt i adskillige hundrede år, og opfylder mange brugeres ønsker til tekniske egenskaber, tørretid og den endelige finish. Ikke mindst er der også god økonomi i at vælge linoliefarve. Desværre er det et begreb der ofte bruges misvisende i reklamer, hvilket giver et dårligt resultat for forbrugeren. Mange af nutidens linoliefarver kræver også opløsningsmidler og klassificeres som miljøfarlige og bør derfor undgås.

Alle disse problemstillinger har Hallengreen-Linolie dog sørget for at du ikke behøver tage stilling til. Deres linoliefarve indeholder ingen opløsningsmiddel og skal heller ikke tyndes med opløsningsmidler. Der er brugt blandt andet vel lagret kogt linolie i fremstillingen, og kulørerne produceres af Titandioxid, Jernoxider, Kromoxidgrønt og Ultramarinblå. Med en linoliefarve med kogt linolie fra Hallengreen-Linolie kan du male på alle underlag, der er rene og tørre når du begynder. Og så dækker malingen endda også dobbelt så godt i forhold til alkyd- og plastfarver.

Kogt-linolie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *