Køkkenknive

Køkkenknive

Kender du det, når man kigger ned I sin skuffe derhjemme. Den er fyldt med bestik, men man tænker også kun på det på den måde. Køkkenknive, gafler og skeer. Kender du så det, at du besøger en ven eller veninde, og de har fået nyt bestik? Nye køkkenknive? Pludselig er en køkkenknive ikke længere bare en kniv, men en del af indretningen. Et lille stykke design og stil, der ligger lige der på bordet og bare venter på at blive lagt mærke til.

Det gør vi hos Gense. Hos er er køkkenknive nemlig ikke bare knive og bestik er ikke bare hverdagsbestik. Det er derfor Gense er kendt som en slags trendsættere i Norden. Igennem flere år har vi haft et samarbejde med en lang række kendte designere. Det har faktisk resulterer i en pæn række af klassiske, innovative og funktionelle bestikserier og køkkenknive.

 

Køkkenknive med fokus på design

Med dette koncept har Gense altså været med til at sætte den høje standard for skandinavisk design og mode. For os, er køkkenknive derfor ikke bare bestik, men nærmere en del af brugerens personlighed og det personlige udtryk, der er i et hjem.

Køkkenknive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *