Køkkenknive

Køkkenknive

Skal du have ny køkkenkniv? Hvis ja, så synes jeg lige du skal bruge 2 minutter på at læse min oplevelse med køkkenknive fra Gense.
Jeg elsker at lave mad og jeg vil, uden at kalde mig ekspert eller kok, mene at jeg er ganske fornuftig til det og det er primært mig, der står for madlavningen på hjemmefronten. Kæresten har ikke den store interesse indenfor området, men det passer mig egentlig også fint.

 

Kvalitetsknive fra Gense

Tiden var kommet til at udskifte mine køkkenknive. Jeg har været igennem mange mærker, både de helt billige til de dyrere knive, men jeg har aldrig rigtig fundet nogle, der er præcist som jeg ønsker det. De billige bliver sløve alt for hurtigt og de dyre, i hvert fald dem jeg har prøvet, ligger ikke ordentligt i min hånd. Balancen har simpelthen været forkert. Efter at have foretaget de klassiske søgninger på internettet, fandt jeg frem til et sæt køkkenknive fra Gense. Mine forældre har Gense bestik og det har jeg altid været glad for, men jeg anede ikke at de også lavede køkkenknive.
Jeg besluttede mig for at bestille et sæt. Ca. 500,- for et sæt, med tre køkkenknive fandt jeg ikke specielt dyrt, så jeg var meget spændt på at se den endelige kvalitet. Jeg blev virkelig glædeligt overrasket. De holder skarpheden lige så godt som de dyrere knive jeg har haft, og samtidig så ligger deres ædeltræsstamina skaft virkelig godt i min hånd. Hvis jeg skal bruge en køkkenkniv i fremtiden, så vil jeg til hver en tid vælge én fra Gense.

Køkkenknive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *