Køkkenknive

Køkkenknive

Hos Gense er bestik ikke bare bestik, ligesom køkkenknive heller ikke bare er køkkenknive. I Danmark og det meste af norden er vi kendt for vores Skandinaviske og nordiske design. Både indenfor møbler og indretning, men også i vores køkkener og de redskaber vi bruger der. Hos Gense har vi et koncept, der ikke blot skal forskønne den måde, hvorpå vi ser på køkkenknive og bestik, men hvor funktionalitet og stil går hånd i hånd.

Det er blandt andet dette koncept, der har gjort at Gense faktisk har været med til at sætte den høje standard i Norden. Vi udvikler alle vores produkter med respekt for materialet og bruger kun den højeste kvalitet af rustfrit stål.

Køkkenknive i nutidens køkken

En af Genses store designere er Bent Severin, der blandt andet har designet Old Farmer køkkenkniv serien og Old Farmer grillbestik. Med de smukke skafter i Ældeltræ, passer køkkenkniven flot ind i nutidens køkkener og giver både stil og særpræg til din borddækning. Træskaftet i Old Farmer serien gør, at kniven ligger godt i hænderne, også når de er våde. De kan nemt rengøres med en bløs børste ig en smule sæbe, uanset hvilken kniv, der er blevet anvendt, da vores serie har knive til ethvert formål.

Køkkenknive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *