Kontraventiler, kuglehaner og meget andet

Kontraventiler, kuglehaner og meget andet

Jeg har omsider indset, at jeg har brug for en fast leverandør på de ting, som vi oftest står og mangler i min virksomhed. Her er der typisk tale om ting som kontraventiler, kuglehaner og pneumatiske aktuatorer. Sidstnævnte, må jeg ofte forklare en del om, når det kommer til leverancer fra tidligere leverandører.  Pneumatiske aktuatorer er en enhed, der kan konvertere energi og omforme trykluft til mekanisk bevægelse. Som du måske fornemmer, er det ret avanceret og derfor også en anelse svært at forklare, så det har derfor været ekstra vigtigt for mig, at lokalisere en leverandør som KLINGER, der ved præcis hvad produkterne kan, og som er tilgængelige for deres kunder 24/7.

Fantastiske kontraventiler oveni hatten

Hos KLINGER Danmark fandt jeg også udsøgte kontraventiler. Når jeg synes noget er rigtig godt, omtaler jeg det som om det var mad, og netop dette må siges at gøre sig gældende for KLINGERs kontraventiler. Ved du ikke hvad en kontraventil er, kan jeg fortælle, at kontraventiler installeres i forbindelse med pumpeanlæg. Deres funktion er at hindre, at der opstår en tilbagestrømning gennem pumpen med risiko for forurening eller blanding af andre medier. En ideel kontraventil skal kunne lukke i det øjeblik, at væskestrømningen gennem ventilen er nul. Og der er aldrig en finger at sætte på KLINGERs produkter.

Kontraventiler, kuglehaner og meget andet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *