Kørestolslift

Kørestolslift

Der kan være mange årsager til at man i en længere eller kortere periode kan have brug for at sidde i kørestol. Og de der har prøvet det, husker sikkert også de udfordringer og bekymringer det gav i forhold til hjemmets trapper. Men med en kørestolslift fra Jøhl er dette ikke længere et problem.

Om Kørestolslift

Udsigten til ikke længere at kunne bruge hjemmets trapper, er en af de oftest brugte årsager til at flytte fra et hjem, man ellers er glad for. Og i kørestol kan et etagehus virke som uoverkommelig udfordring at håndtere dagligt. Men ingen I overvejer at flytte, bør I kigge på en kørestolslift. En kørestolslift løser alle jeres problemer, og sikrer at I kan blive i det hus I elsker, og fortsætte med at skabe gode minder sammen.

Jøhl har siden 1978 forhandlet en lang række af specialmøbler og hjælpemidler til både private og institutioner. En af de mest populære produkter i deres katalog, er en kørestolslift, der fås i forskellige udformninger. Produktet opfylder naturligvis firmaets høje krav til kvalitet og sikkerhed, så med en kørestolslift i hjemmet, behøver du ikke være bekymret for uheld. En kørestolslift fra Jøhl installeres nemt på alle slags trapper, uanset materiale, antallet af trin eller trappens udformning. Når den først er installeret er den nem at bruge, direkte fra stolens armlæn, og installationen sørger naturligvis for ikke at ødelægge hele dit hjem og trappens omgivelser.

Kørestolslift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *