Kørestolslifte

Kørestolslifte

Med små og smarte detaljer er Jøhls kørestolslifte populære blandt bruger, og giver dem mulighed for at få skræddersyede kørestolslifte til hjemmet.

 

Unikke kørestolslifte

Kørestolslifte fra Jøhl er en løsning med flere funktioner og et fleksibelt design. Hver installation er unik, ligesom dit miljø og omgivelser, så Jøhl ser det som deres opgave at sikre, at netop din kørestolslift er perfekt. Derfor er de også udarbejdet brugerfokuseret og med en intuitiv enkelhed, der giver løsninger, der er enkle at bruge, simpelthen fordi Jøhl omsætter kundernes ønsker og krav til høje standarder for brugervenlighed og design.

Kørestolslifte er en praktisk løsning, og især når pladsen er begrænset, kan det være smart at vælge en af Jøhls pladsbesparende muligheder for at installere en kørestolslift, der følger trappen, i snævre sving og er kompakt når den er foldet, og ikke er i brug. Kørestolelifte fra denne producent er sikret en enestående stabilitet i sving og giver en meget behagelig tur. Samtidig kan du også få en kørestolslift til kurvede trapper, ved hjælp af et brugervenlig, højteknologisk produkt med avanceret teknologi. Installationen på din trappe er hurtig og pæn og daglig brug tager kun et øjeblik.

Kørestolslifte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *