Kosmetolog København

Kosmetolog København

Hos Shje på Østerbro finder du et team af kompetente og dedikerede kosmetolog København piger, der har gjort det til deres mål, at levere den bedste service på markedet. Her får du en super effektive og grundige behandlinger, lige fra Shellac negle og eyelash extensions til brazil behandling København behandlinger. Samtidig er der altid plads til smil og snak, samt god tid til hver enkelt kunde. De søde piger videreuddanner sig jævnligt, og sørger for at de som kosmetolog København altid har styr på både velafprøvede metoder og nye tiltag inden for hudpleje.

En dygtig kosmetolog København

Som kosmetolog København arbejdes der kun med rene og anerkendte produktserier som imødekommer alle former for hudplejebehov. Alle behandlinger udføres med fokus på dig og dine behov, og produkterne tilpasses løbende, også når du bliver fast kunde, og din situation måske ændre sig.

Hos Shje er du sikker på altid at få en skøn behandling til en god pris, og blive mødt af en stemningsfuld og hyggelig salon, hvor seriøs og ærlig professionel behandling er en selvfølge.

Kosmetolog København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *