Kreativ højskole

Kreativ højskole

En ophold på en kreativ højskole vil være et godt alternativ for dig, som har lyst til at fordybe dig i din passion. På en kreativ højskole vil du gennem designskolens tilbud opleve vaskeægte passion og kvalitet hvad angår design, og du vil stifte bekendtskab med et uddannelsessystem, der tænker helt anderledes end det traditionelle uddannelsessystem.

 

En kreativ højskole med muligheder

Der findes mange kreativ højskole tilbud, men Textilskolen er et af de bedste. Her tilbyder de et udvalg af spændende muligheder, samtidig med at du som yngre elev har mulighed for at tage en 10. klasses uddannelse, der kombinerer de traditionelle fag med kreativitet og udfoldelser inden for design.

Vælger du Textilskolen som din kreativ højskole mulighed, så er du sikker på at du får lov, får mulighed og chancer. Gennem øvelser, teknik, undervisning og research kan du udarbejde et portfolio der vil gøre de fleste misundelige, og drømmer du om at læse videre inden for design, efter kreativ højskole opholdet, så vil du få et forspring i forhold til mange andre ansøgere, både i Danmark og i udlandet.

Samtidig skiller Textilskolen sig ud fra andre kreativ højskole løsninger ved at gå efter samværet og det sociale. Der skabes relationer til både professionelle branchefolk, undervisere og medstuderende på tværs af forløbene, og du vil få oplevelser for livet.

Kreativ højskole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *