Kreative løsninger med bord og bænkesæt legeplads

Kreative løsninger med bord og bænkesæt legeplads

Out-sider er en virksomhed, der mener at der skal være højt til loftet og arbejder for at implementere dette koncept i vores produkter. Derfor er alle vore designs udformet således, at de passer til alle aldre, højder og drøjder. Vores produkter er funktionelle og moderne og udviklet til at modstå vind og vejr. Typisk vil man med tiden opleve at bord og bænkesæt legeplads kan rådne bort, eller være vådt efter perioder med regn, eller at metalborde og stole enten er meget varme eller meget kolde – dette er ikke et problem med vore produkter, da de er fremstillet i højtrykslaminat og derfor ikke engang kræver pleje eller vedligeholdelse.

Dette resulterer i borde og bænkesæt, der kan benyttes året rundt og som er funktionelle og holdbare, til gavn for både store og små.

Bord bænkesæt legeplads i samarbejde med projekt

Hos Out-sider ved vi, at børn og unge ikke er en lille del af vores samfund, men derimod en vigtig stemme, når det kommer til udsmykningen og indretningen af diverse parker, haver og legepladser. Derfor bør de også have indflydelse på udformningen af disse. Faktisk synes vi hos Out-sider, at det er meget vigtigt med løsninger og ideer i børnehøjde, så vigtigt, at vi i 2011 indgik et samarbejde med ”Børn i bycentrum”, da vi mener at børn og unge som forbrugere, skal afspejles i bord bænkesæt legeplads.

Kreative løsninger med bord og bænkesæt legeplads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *