Kuglehaner

Kuglehaner


Som VVS’er er det vigtigt at arbejde med ordentlige produkter, som man ved kan holde til mange års brug. Dette har jeg fundet hos Klinger. Deres kuglehaner er uden tvivl verdensklasse og de bedste jeg har brugt, i mine mange år i branchen. De har kuglehaner i et utal af forskellige størrelser, udformninger og materialer, så der er kuglehaner til ethvert formål.

Hvad er kuglehaner?


Kuglehaner bruges til kunne aflukke eller kontrollere vandtilstrømningen til udvalgte rør. Bor du f.eks. i lejlighed og skal have monteret vaskemaske eller opvaskemaskine, kan det være en fordel at bede VVS’eren om at sætte kuglehaner på vandforsyningen til maskinerne. På denne måde kan du lukke for vandet til den enkelte maskine, hvis du skal skifte filter eller lignende, så du slipper for at rende rundt i din kælder og melde om lukning af vand til de andre beboere.
Som uddannet VVS’er vil jeg uden tvivl vælge kuglehaner fra Klinger til alle mine fremtidige opgaver. Jeg tøver heller ikke med at anbefale kuglehanerne til kollegaer, da de virkelig er pengene værd og af rigtig god kvalitet.

Kuglehaner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *