linolie maling

linolie maling

Hallengreen linolie forhandler den bedste linolie maling på markedet, og stiller høje krav til deres produkter. Derfor kan ethvert produkt inden for deres linolie maling også leve op til dine høje forventninger. Samtidig får du hos Hallengreen linolie produkter til gode priser, uanset hvilken type linolie maling du vælger til dit gør-det-selv projekt.

Om linolie maling

Du skal vælge linolie maling fordi det er en simpel og ren malingstype, som kan benyttes ude og inde. Den fungerer til mange forskellige overflader, også oven på gammel plastmaling. Så længe du sørger for at starte med en ren og fast bund for din linolie maling, er det et meget taknemmeligt og anvendeligt produkt.

Linolie maling giver dig et smukt og funklende resultat, som vil holde i mange år fremover. Du behøver ikke spekulere på afskalninger med mere, idet produktet langsomt nedbrydes frem for at skalle af. Du kan dog med fordel eventuelt tilføre lidt kogt linolie eller linolievoks hvert femte år. Dette forlænger holdbarheden yderligere og sparer dig penge til hel ny behandling af dine vinduer. Generelt er linolie maling et økonomisk produkt, da det rækker længere end for eksempel plastmaling. Det krymper ikke, men udvider sig i stedet når det hærder. Og selvom du vil kunne opleve en svag lugt under hærdningen, vil den hurtigt forsvinde, og er ikke et tegn på at din linolie maling belaster klimaet. Tværtimod, det er et miljøvenligt valg.

Linolie-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *