Linolie maling

Linolie maling

Linolie maling er blandt de bedste malerprodukter på markedet, og ikke helt uden grund. Hos Hallengreen har man specialiseret sig i denne gamle type af maling, som har overlevet i mere end 1000 års historie, ganske enkelt på grund af sin kvalitet og holdbarhed. Vidste du, at hvis du bruger linolie maling, kan dit arbejde vare i 50 år, selv på husets yderside eller ved brug som vindues maling?

Om Linolie maling

Modsat andre typer af maling, kræver linolie maling ikke konstant vedligeholdelse og opfriskning, men det anbefales at man renser malingen med kogt linolie eller linolievoks. An på hvad der er malet, og hvor meget slid stedet bliver udsat for, kan det være ned til så lidt som hvert 10. år at det kræver lidt pleje, for at dine linolie maling holder sig godt. Samtidig påføres linolie maling på en måde, der gør at træ ikke rådner eller mugner nedenunder, fordi malingen tillader træet at ånde og leve, i stedet for at lukke det inde som mange traditionelle typer maling gør.

Hvis du kontakter Hallengreen, vil de med glæde vejlede dig i alt fra forarbejde til valg af materialer og pleje af dit malerprojekt, således at både din linolie maling og resultat holder så længe som muligt.

Linolie-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *