Linolie maling

Linolie maling

Linolie maling er en type svensk maling, som har været brugt i Skandinavien siden det 18. århundrede. Den økologiske linolie maling er uden opløsningsmidler og er kendt for at give et strålende resultat, som kan holde i op til 50 år, selv hvis man maler husets yderside eller bruger den som vindues maling.

Om Linolie maling

Linolie maling trænger ind og beskytter træet, modsat mere moderne maling, der typisk lukker træet inde i sin maling. Med linolie maling kan materialet i stedet ånde, samtidig med at det får et flot semi-glansfuldt resultat, der med fordel kan plejes med et lag kogt linolie eller linolievoks hver 5.-10. år afhængig af materialer og placering af arbejdet.

Linolie maling indeholder ingen kemiske tørremidler eller andre kunstige stoffer, og kan derfor variere lidt i farve. Hos Hallengreen kan du dog være sikker på altid at få den bedste rådgivning og vejledning i linolie maling, samt små fagprøver, du kan tage med hjem og teste. Du kan også være sikker på at blive forsynet med de bedste produkter til arbejdet, og udførlig hjælp til hvordan du opnår det bedste resultat af det du skal male derhjemme.

Linolie-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *