Linolie maling

Linolie maling

Linolie maling har dybe rødder i de skandinaviske traditioner, og processen omkring produktionen og bruges af linolie maling har ikke ændret sig meget op gennem de sidste 500 år. Den var nemlig sublim fra start af.

Om Linolie maling

Ved at bruge linolie maling får du et smukt og holdbart resultat, hvor du ikke oplever at malingen skaller af, som mange traditionelle plastmalinger gør det. I stedet nedbrydes linolie maling langsomt. Ved at tilføre lidt kogt linolie eller linolievoks ca. hvert 5. år kan du dog forlænge holdbarheden på din linolie maling endnu længere end ellers, og du får en nem og økonomisk vedligeholdelse.

Udover den fantastiske holdbarhed har linolie maling også den fordel at det rækker langt. De fleste typer linolie maling rækker til i omegnen af 20 m2 per liter. Samtidig ”krymper” malingen ikke i forhold til plastmaling, men udvider sig med 20 % når den hærder.

Du slipper ikke helt for lugten af maling, når du vælger linolie maling. I løbet af den tid hvor malingen hærder, kan linolie maling nemlig også godt lugte lidt. Til gengæld belaster den ikke indeklimaet eller miljøet i det den er fremstillet uden brug af opløsningsmidler og kemikalier af nogen art.

Linolie-maling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *