Løsninger for bord bænkesæt legeplads

Løsninger for bord bænkesæt legeplads

Hos Out-sider bestræber vi os hver dag på at udfordre os selv til at finde på nye, optimale løsninger til bord bænkesæt legeplads installationer og indretning af byrum. Når vi ideudvikler, er det med tanker om at der skal være højt til himlen og om at implementere moderne, stilrene og funktionelle udendørsmøbler i det traditionelle byrum, så det samler befolkningen.

Det er næsten en kunstart, når det kommer til at udforme holdbare løsninger, der gerne skal være så multifunktionelle, at de passer til både store og små. Men hos Out-sider sætter vi en dyd i, at udføre vanskelige opgaver.

Bord bænkesæt legeplads let som en leg

Hos Out-sider tager vi drømmen og gør den til virkelighed. Der skal være plads til hygge og samvær for de voksne, men også fællestid med familie og leg til børnene med venner. Foruden de mere traditionelle løsninger til udendørsmøbler, står Out-sider også bag en række andre legepladsinstallationer, der er perfekte til både samvær, leg og generel udforskning af livet. Blandt vores mest populære modeller er HopOp og HopOp 500, der er med deres rene og enkle cylinderform og varierende former og højder er ideelle til lege og hoppeløsninger, som f.eks. ”jorden er giftig”, men også til hvile og siddepladser i byrummet.

Løsninger for bord bænkesæt legeplads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *