Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper

Vi gætter på at luft til vand varmepumper næppe er en af dine spidskompetencer. Det er det til gengæld hos varmepumpesalg, hvor de blandt andet forhandler Panasonics nye Aquarea-system. Dette innovative system giver dig en af markedets bedste energiløsninger, i det de er både energi- og omkostningseffektive luft til vand varmepumper. De er hurtige og nemme at installere, og når de først er sat op, anvender de energi fra udendørsluften til at give dig et behageligt indeklima året rundt.

Om Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumper passer især godt til husstande med vandbaseret opvarmningssystem. De kan også anvendes til opvarmning af varmt vand og dækker på den måde hele husstandens opvarmningsbehov. Ønskes der yderligere energibesparelser, kan de med fordel suppleres med solenergi.

Ved at skifte til luft til vand varmepumper er en Aquarea-enhed den mest effektive løsning sammenlignet med både jordvarme, udsugningsluft, olie- og gasfyr. Der kan med luft til vand varmepumper opnås besparelser på op til 80 % af opvarmningsudgifterne sammenlignet med opvarmning med el. Luft til vand varmepumper fra varmepumpesalg.dk er både omkostningseffektiv og miljøvenlig varmedrift, så hvorfor ikke ringe til varmepumpesalg.dk allerede i dag, og se hvordan de bedst muligt kan hjælpe dig med at spare både penge og energi?

Luft-til-vand-varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *