Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper er en såkaldt hybrid varmepumpe, der bruger vedvarende energikilder til at opvarme bolig og det varme brugsvand. Helt enkelt er princippet i luft til vand varmepumper, at de udnytter varmen i den udendørs luft til at opvarme bolig og brugsvand ved at genbruge luften. Deraf også betegnelsen, luft til vand varmepumper.

Om Luft til vand varmepumper

Fordelene ved at vælge luft til vand varmepumper er blandt andet at de kan placeres udendørs, og udnytter varmen i luften, så du undgår store opgravninger i haven. Det er en støjsvag totalløsning, idet luft til vand varmepumper varmer både rum og vand, og så har en varmepumpe et miljøvenligt kølemedie.

Når man installerer luft til vand varmepumper skal man dog være opmærksom på afstandskrav til skel, som skal overholdes, også ved denne slags installationer. Man bør heller ikke opsætte maskinen uden for soverum, idet den trods støjsvage kvaliteter, vil kunne høres gennem et vindue, der står på klem.

Vil du have gode råd og vejledning til luft til vand varmepumper anbefaler vi at du tager kontakt til varmepumpesalg.dk som kan hjælpe dig med at finde den bedste varmepumpe til dit behov. De kan også give dig et konkret bevis på hvor mange penge du kan spare i fremtiden ved at skifte til denne løsning. Og endeligt kan de selvfølgelig også tilbyde en konkurrencedygtig pris, samt nem og hurtig installation og montering af de nye luft til vand varmepumper.

Luft-til-vand-varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *