Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper har samme ude del som luft/luft anlæg, men ofte noget større varmekapacitet. Derfor er luft til vand varmepumper også en fordelagtig metode til primær varmekilde for hjemmet.

Om Luft til vand varmepumper

Hvis du allerede har installeret oliefyr eller lign. I boligen er luft til vand varmepumper et fordelagtigt valg, når de gamle elementer skal udskiftes. Der behøver ikke foretages de store konstruktionsændringer, og luft til vand varmepumper kan spare dig for mange penge på varmeregningen fremover.

Luft til vand varmepumper kan selv justere temperaturen efter behov, da den er i stand til selv at finde husets varmetab og selv regulere det nødvendige behov. På den måde undgår man en unødvendig høj temperatur, hvilket især kan være til gavn, hvis man er væk hele dagen, hvor temperaturen pludselig stiger.

Hos Varmepumpesalg er de autoriserede montører af varmepumper og kan give gode råd og vejledning til valg af luft til vand varmepumper, men de sørger også for installationen og at sikkerhed og kvalitet altid er i top på både varmepumpe og installationselementer, som for eksempel en overstrømningsventil, der sikrer et minimums flow i perioder med et lille varmeforbrug.

Luft-til-vand-varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *