Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper

De nye luft til vand varmepumper er designet til at hjælpe dig med at nyde den ideelle temperatur og det varme vand i dit hjem, til lavere omkostninger end de traditionelle energikilder. Luft til vand varmepumper omdanner luften udefra til ny energi i dit hjem, og kan arbejde med luft helt ned til – 25 grader. I sommerhalvåret kan luft til vand varmepumper også afkøle din bolig, hvis der bliver for varmt inden døre.

 

Vælg luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper er renere, sikrere, billigere og mere miljøvenlige end alternativer som gas, olie og el. Med luft til vand varmepumper kan du reducere varmeregningen og vedligeholdelsesomkostningerne betydeligt, med besparelser på op til flere tusinder kroner om året. Du hjælper miljøet og formindsker dit Co2 udslip, og får et system, der er let at integrere i de fleste varmeanlæg, og som er kompatibel med andre energieffektive energikilder, som for eksempel solpaneler.

Luft til vand varmepumper har også den fordel at de er hurtige til at starte og opvarme til den ønskede temperatur. Samtidig holdes temperaturen efterfølgende behagelig hele tiden. Luft til vand varmepumper er derfor også anbefalelsesværdige til for eksempel sommerhuse, hvor varmepumper hurtigt kan spare mange unødige penge.

Luft-til-vand-varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *