Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper

Har du for en luft til vand varmepumper kan varmepumpesalg.dk anbefale dig Panasonics innovative Aquarea luft-vand varmepumpe. Med den får du en af markedets mest energi- og omkostningseffektive varmepumper som sikrer dig en fantastisk udgave af luft til vand varmepumper. Takket være integrerede rørledninger på undersiden af enheden er en Aquarea luft-vand varmepumpe nem og hurtig at installere, og dermed har installatøren hurtigt sikret dig ny luft til vand varmepumper.

Om Luft til vand varmepumper

Aquarea anvender energi fra den eksisterende udendørsluft til at skabe et behageligt indeklima. Med en luft til vand varmepumper er du sikret et godt og sundt indeklima året rundt, og om vinteren skabes der opvarmning via blæserkonvektorer, radiatorer eller gulvvarme. Ønsker du at spare yderligere på udgifterne til energi, kan luft til vand varmepumper kombineres med solenergi, og dermed være en endnu bedre investering for både pengepung og miljø.

En luft til vand varmepumper passer især til husstande med vandbaseret opvarmningssystem. En luft til vand varmepumper kan også anvendes til opvarmning af vand, og på den måde dække alle opvarmningsbehov der findes. En Aquarea luft til vand varmepumper kan spare dig for op til 80 % af dine opvarmningsudgifter sammenlignet med opvarmning af el. Desuden er det omkostningseffektiv og miljøvenlig varmedrift uanset temperaturen i bygningen.

Luft-til-vand-varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *