Luft varmepumper

Luft varmepumper

Luft varmepumper absorberer varme fra luften udenfor og omdanner den til energi. Denne varme og energi kan derefter bruges til at opvarme radiatorer, gulvvarme eller til at give varmt vand i dit hjem.

 

Hvordan luft varmepumper arbejder

Luft varmepumper udvinder varme fra luften udenfor på samme måde, som et køleskab udvinder varme og omdanner det til energi og kulde. Luft varmepumper kan få varme fra luften, selv når temperaturen er så lav som -15 ° C. Varmepumpe har en vis indvirkning på miljøet, idet de bruger en minimal mængde elektricitet til at køre. Til gengæld udvinder de langt mere energi og luft varmepumper skaber væsentligt mere energi end det de selv bruger.

Fordelene ved luft varmepumper er at man får en lavere energiregning, især hvis man er vant til traditionel elvarme. Og samtidig sparer man på miljøforureningen, og er med til at skabe et bedre miljø. Luft varmepumper kræver minimal vedligeholdelse og er lettere at installere end traditionelle opvarmningsanlæg.

Det er dog værd at bemærke at luft varmepumper vil varme ved lavere temperaturer end man er vant til, og de vil ofte køre hele døgnet, for at opvarme hjemmet. Samtidig vil man bemærke, at radiatorerne ikke vil føles så varme at røre ved, som de plejer.

luft-varmepumper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *