Firmafrokost

Frokostordning København

Firmafrokost

En firmafrokost fra Kragerup & KO er en enkel, velsmagende og spændende løsning til virksomheder i alle størrelser. De fleste af Kragerup & Ko’s kunder er bosat i Hovedstadsområdet, men de leverer til hele Sjælland og sørger for at jeres firmafrokost står klar, når de første medarbejdere træder ind i kantinen i frokostpausen. Al maden kan forberedes i Kragerup & Ko’s storkøkken i Glostrup og derefter leveres, klar til servering, eller I kan bestille kokke der kommer ud i jeres kantine og står for madlavningen dér. Det er helt op til jer. På samme måde kan den ugentlige frokostfirma menu altid ses på Kragerup & Ko’s hjemmeside, men selvfølgelig tilpasses enkelte krav og ønsker der måtte være for netop jeres firma.

Bestiller du firmafrokost fra Kragerup & Ko er du sikker på at alt bliver lavet fra bunden, og med kærlighed til friske råvarer, årstidens frugt og grønt og sundhed og velsmag der går op i en højere enhed.

 

Med firmafrokost leveret fra Kragerup får I en sund, lækker og bæredygtig frokost der mætter både smagsløg og maver i mange timer, og som aldrig bliver kedelig og tør af at ligge i køleskabet hele formiddagen. En firmafrokost skal forene medarbejdere og bringe dem sammen, og med en firmafrokost fra Kragerup er der i hvert fald masser at snakke om i kantinen.

Firmafrokost

Catering

Frokostordning København

Vi kender det alle sammen. Vi har inviteret en masse familiemedlemmer og tætte venner på den helt store festmenu. Det kan være fødselsdag, jubilæum, bryllupsfejring, den årlige havefest … Der er mange muligheder, og det kan tage pusten fra selv den mest ihærdige fritidsfestarrangør. Fortvivl ej. Kragerup & Ko kommer til undsætning med deres catering.

Lækker catering til enhver anledning


I stedet for at google din aften væk med ”catering” så kan du i stedet nu gribe telefonen og ringe til Kragerup & Ko, som står klar til at servere den perfekte cateringmenu til netop jeres arrangement. Menuerne på deres hjemmeside kan altid bruges til inspiration og appetitvækkere, men naturligvis kan alt skræddersys præcis efter jeres cateringønsker. Det eneste det kommer an på, er om råvarerne er i sæson, for hos Kragerup & Ko går man aldrig på kompromis med kvaliteten. Man sørger hver dag for at hente de friske råvarer hos de bedste leverandører, og alt cateringlaves fra bunden med ægte kærlighed for maden og ingredienserne.
Kragerup & Ko har passionen. De har maden. De har kokken. De har tjenerne. Så … Har du gæsterne?

Catering

Catering København

Frokostordning København

Hjemmelavet julesteg eller catering fra København?

Det er juleaftensdag og jeg har fået tjansen som køkkenchef. Ikke at det er den store nyhed, jeg kan skam sagtens lave både pasta og spejlæg, jeg er bare ikke så vant til at skulle forberede de helt store middage. Dagens menu er såmænd ikke andet end en traditionel flæskesteg med alt det guf der hører sig til på tallerkenen; brunede kartofler, rødkål, brun sovs osv.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så havde jeg faktisk overvejet at bestille mad udefra. Måske fra en indisk restaurant, bare for at lave lidt rav i traditionerne – eller at få et godt cateringfirma i København, som fx www.kragerupogko.dk, til at levere noget spændende og eksotisk mad der kunne imponere mine gæster og endda lade mig slippe for køkkentjansen.

Men på den anden side, så er det jo ikke Kong Harald af Norge der kommer på besøg, men blot lidt kær familie og nogle gode venner, så jeg blev enig med mig selv om, at der var lang tid siden vi alle havde spist en gammeldags flæskesteg, og at det nok ville være sagen.

Så der arbejdes koncentreret med stegen og ikke mindst på at få en rigtig sprød svær, med tilstrækkeligt salt og den korrekte temperatur i ovnen osv. Jeg får fingre i en god økologisk rødkål og peppet den lidt op – og håndpiller endda nogle fine små kartofler. Det går også fint med sovsen, som jeg havde været lidt bekymret for, men den får en sjat cognac og så er den klar til middagsbordet.

Flæskesteg med brunet køkkenloft

Alt går faktisk over al forventning og lige efter drejebogen. Bortset lige fra en ting. Håndtaget på min gamle stegepande løsner sig nemlig på et tidspunkt der ikke er specielt godt timet. Det sker lige da jeg har smeltet det brune sukker i panden og skal til at vende kartoflerne i karamelmassen, og gøre dem brune. I det øjeblik står jeg med håndtaget i hånden, mens panden rammer sidelæns ned på gaskomfuret, banker så at sige ‘panden’ mod komfurets hårde overflade – og spreder alt sit indhold rundt over hele køkkenet.

Jeg har ikke behov for at kommentere sagen yderligere, andet end at juleaftensdag blev dagen hvor jeg blev bekræftet i, at det ikke er et godt tidspunkt at skulle være køkkenmester. Jeg fandt også ud af, at smeltet sukker hurtigt stivner – og det ikke er til at få af hverken vægge eller køkkenloft uden at skulle bruge groft sandpapir. Den sidste beslutning der blev taget den dag, var at jeg i fremtiden nok vil gøre en del mere brug af at få leveret mad udefra. Velbekomme og glædelig jul.

Karameller

Karameller

Tønden er fuld af slik & karameller

Slik og søde sager vil altid være et hit når det er børnefødselsdag. Kagemænd er en gammel tradition, det er det også at spise masser af is. Man kunne også invitere hele flokken af unger med i www.karamelleriet.com, og se hvordan lækre bløde karameller eller lakridskarameller bliver lavet. Man kunne også finde på noget skørt, og slå katten af tønden – også selv om det ikke er fastelavn. For hvem siger egentlig det skal være fastelavn for at kunne lege ‘slå katten af tønden’?

I store dele af Latinamerika har man en mangeårig tradition for det der kaldes ‘piñata’. Det er samme princip som med at ‘slå katten af tønden’, der er bare ikke en tønde der hænges op, men oftest flotte kasser lavet af pap, papir eller papmache, der også kan være formet til dekorative og farvestrålende figurer eller dukker. Inden i dem, er der så gemt slik, kager eller måske legetøj. Børnene får bind for øjnene, bliver snurret rundt et par gange så man bliver lidt svimmel – og så gælder det ellers om – en ad gangen – at forsøge at slå hul i figuren, så slikket falder ud.

Hele verden slår hul på slikket

Den latinamerikanske tradition er også blevet meget populær i USA, hvor man tit bruger legen i forbindelse med børnefødselsdage, i anledning af julen og til fejring af den 5. maj, som er en gammel mexikansk/amerikansk mærkedag der fejres stort i de latinamerikanske samfund i USA. I bund og grund er det ikke så kompliceret; er der noget der skal fejres – og er der børn med til festen – så fejrer man med ‘piñata’.

I de mexikanske ‘piñatas’ kan figurerne også være fyldt med frugter eller de traditionsrige stykker af søde sukkerrør. Man kan også finde på at blande ‘drille-piñatas’ med i festen, det er enkelte figurer der er fyldt med enten vand eller mel, og som jo ikke er så sjove at slå hul på, som dem med de søde sager.  I Mexico findes der også voksenudgaver af legen, hvor det er kendte politikere der er formet som figurer – vel og mærke politikere der måske ikke er de populæreste – og som må lægge krop til slag med køller og kæppe. En slags symbolsk demonstration, der gøres til en fest.

Men den helt gamle latinamerikanske tradition for ‘piñata’, menes at stamme Maya- og Azteker-indianerne, der lavede ‘piñatas’ af dekorerede lerpotter og indeholdt lækkerier der blev givet som offergaver til deres guder.

Stor success med buffet København

Stor success med buffet København

Hos Kragerup og Ko er vi I konstant konkurrence med andre catering-firmaer, der alle gerne vil levere buffet København til forskellige virksomheder som ønsker at gøre brug af en frokostbuffet. Vi ønsker selvfølgelig at være det bedste og mest foretrukne i branchen – og hvordan gør man så det?

Hos Kragerup og Ko går vi op i kvalitet frem for alt. Vi sørger altid for, at have de bedste og mest friske råvarer, når det gælder buffet København. Det skal helst være sådan, at folk står på halen over udvalget, når de møder op og ser dagens frokostbuffet. Gør de ikke det, er det ikke en buffet København fra Kragerup og Ko, vi garanterer nemlig, at frokostbuffet vil være et hit.

Hjælp til en lækker frokostbuffet?

Står du også og mangler et godt input til hvordan I kan spice menuen op i din virksomhed, så I også kan få glæde af en rigtig lækker frokostbuffet? På vores hjemmeside www.kragerupogko.dk kan I finde meget mere inspiration omkring buffet København, catering, frokostordninger og meget andet. I kan også se vores ugemenuer og blive klogere på nogle af vores værdier, der hver dag garanterer et velsmagende resultat i jeres frokostbuffet.

Stor success med buffet København

En firmafrokost for alle

En firmafrokost for alle

På min arbejdsplads fungerer alle rigtig fint med at være I kasser. Det vil sige, at der ligesom er sådan en slags go-to person i hver en afdeling, der tager sig af forskellige opgaver, tiltag eller særlige arrangementer. I min afdeling er der for eksempel en der er printerekspert. Selvom der er mange der kan betjene printeren, er det ligesom nødvendigt altid at hive fat i denne ene person, bare så de får en lille succesoplevelse ved at blive hidkaldt til kopirummet. Vi har en der tager sig af det praktiske, en der renser kaffemaskinen, en der styrer pynten til firmafester og så videre. Så da emnet firmafrokost kom på banen, og jeg endnu ikke rigtigt havde fået etableret min rolle, tog det mig ikke mange sekunder, at udnævne mig selv som den nye ekspert i firmafrokost og ernæring.

Ny favorit på grund af frokostordning

Da jeg først havde lagt kort ind på firmafrokost, kunne jeg gå i gang med at eksekvere min plan. Jeg havde tidligere prøvet catering fra Kragerup og Ko og vidste at vores firmafrokost ville blive en succes, hvis vi bestilte fra dem. Det varede ikke mange dage før end min titel blev udvidet og jeg også blev ansvarlig for at stå for den nye frokostordning. Her var mit valg det samme. Folk er begyndt at komme til mig privat også, selv når det ikke handler om frokostordning. De kommer om konfirmationer, bryllupper og barnedåb og spørger til, om jeg kan skaffe menu og muligheder fra vores firma til frokostordning. Og det kan jeg.

En overdådig frokostordning

Fremragende frokostordning

Fremragende frokostordning

Madpakker. Et nødvendigt onde. Eller det har det i hvert fald været i de seneste mange år. Vores virksomhed har ikke været med i en frokostordning, og derfor har madpakker, rester og så videre, været en del af vores frokoststue siden starten. Dette er der dog blevet lavet om på i starten af forrige måned. Der trådte vores nye frokostordning i kraft og det er virkelig lækkert. Vores frokostordning bliver leveret af Kragerup og Ko og man kan rigtig mærke, hvordan de kredser for råvarende og giver os et spændende og varierende udvalg af lækre retter. Der er også en vegetar anretning, som der er rigtig populær iblandt kontorets få vegetarer. Nu skal der kun smøres madpakker til ungerne, hvilket lige frigiver lidt ekstra tid om aftenen. Jeg var også blevet træt af, at spise rugbrødsmader hver dag.

Lækker buffet i København

Jeg har efterhånden været til adskillige arrangementer i København, hvor buffeten er blevet leveret af Kragerup og Ko. Det har været en virkelig lækker buffet med et udvalg af spændende og lækre retter, som man ikke lige selv ville komme i tanke om at lave. Skal du bruge en god buffet i København, så ville jeg ikke tøve med at tage kontakt til Kragerup og Ko. Vi skal selv afholde vores datters konfirmation til næste år, og i den forbindelse har vi også bestilt Kragerups lækre buffet. Vi glæder os meget til at snakke med dem for at planlægge menuen nærmere. Jeg er meget sikker på at det bliver super lækkert, med et stort udvalg af flotte og lækre retter.

Fremragende frokostordningt

Frokostbuffet København

Frokostbuffet København

Er I blevet enige om at en god frokostbuffet København vil være vejen frem for jeres virksomhed? Den gode, ernæringsrigtige mad giver glade medarbejdere fuld af energi, og det kommer jeres virksomhed til gode. Det sørger Kragerup & Ko for sker hver dag, for udover den daglige salatbar og det friskbagte brød, serveres der altid et varieret udvalg af pålæg, ost og hjemmesylt, samt blandede varme og lune frokostbuffet København retter. Kragerup og Ko sørger for en frokostbuffet København, der matcher alle smagsløg. Rugbrødet er fra Emmerys, men alt andet er lavet fra bunden i firmaets køkken i Glostrup. På menuen kan for eksempel være kalvekrebinetter med små kartofler, grillede peberfrugter med mozzarella, kyllingeoverlår med gammeldags karrysauce, en klassisk bøfsandwich med skysauce og bløde løg eller honningglaseret skinke.

Lækre retter med stor variation til jeres frokostbuffet

Menuen for jeres frokostbuffet varierer hver uge, og den kan altid ses 2 uger frem. Har I specifikke ønsker og krav til jeres medarbejderes frokostbuffet, er det bare at ringe til Kragerup & Ko, så står de også gerne klar til at tilpasse en frokostordning efter jeres specifikke mål for måltidet. Der er mange udbydere inden for frokostbuffet, men vi anbefaler altid Kragerup & Ko, der har flere års erfaring i frokostbuffet. Væk er de kedelige madpakker og grillmaden, I kan nu i stedet se frem til en lækker, indbydende og sund frokostbuffet der er fuld af næring og energi. Den rette sammensætning af en frokostbuffet, er en forudsætning for at maven får de bedste arbejdsbetingelser, og den maksimale energi til resten af dagen. Det sørger Kragerup & Ko for sker hver dag.

Frokostbuffet København

Frokostbuffet

Frokostbuffet

Overvejer din virksomhed også en frokostbuffet?  Lidt forskelligt udvalg som gammeldags oksesteg med skysauce? Et strejf af Italien med en italiensk spaghetti bolognese? Eller hvad med en klassisk omgang boller i karry eller flæskesteg? Firmaet bag retterne hedder Kragerup & Ko, og de kompetente kokke vil hver dag sørge for at få leveret årstidens friske råvarer, som de tryller om til en lækkerfrokostbuffet for dig og dine kollegaer. Hvis dit mundvand allerede løber, så har du nu fundet din frokostbuffet for fremtiden. Den rette sammensætning af en frokostbuffet, er en forudsætning for at maven får de bedste arbejdsbetingelser, og den maksimale energi til resten af dagen. Er I blevet enige om at en god frokostbuffet vil være vejen frem for jeres virksomhed? Den gode, ernæringsrigtige mad giver glade medarbejdere fuld af energi, og det kommer jeres virksomhed til gode. Der er mange udbydere inden for frokostbuffet, men vi anbefaler altid Kragerup & Ko, der har flere års erfaring i frokostbuffet.

Få maden leveret direkte via frokostbuffet København

Jeres firma kan have mange størrelser, men uanset antallet af lønmodtagere, så giver god mad glade medarbejdere. Og glade medarbejdere giver gode resultater. Det ved Kragerup & Ko, og de har gjort det til deres fornemmeste opgave at sørge for at dine medarbejdere altid er lykkelige, når de forlader kantinen efter en frokostbuffet københavn. Væk er de kedelige madpakker og grillmaden, I kan nu i stedet se frem til en lækker, indbydende og sund frokostbuffet københavn, der er fuld af næring og energi. Menuen for jeres frokostbuffet københavn varierer hver uge, og den kan altid ses 2 uger frem. Har I specifikke ønsker og krav til jeres medarbejderes frokostbuffet, er det bare at ringe til Kragerup & Ko, så står de også gerne klar til at tilpasse en frokostordning efter jeres specifikke mål for måltidet.

Frokostbuffet

Catering i København

 

Catering i København

En konfirmation er en stor begivenhed, som skal fejres med maner. Står du foran at skulle holde den helt store konfirmation i efteråret, eller måske til næste år, så kan du trygt strege ”søg efter catering i København” fra to-do listen. Vi anbefaler Kragerup & Ko.

Lækker catering i København der smager værter og gæster

Bag catering i Københavnstår to veluddannede og erfarne herrer, som sørger for at bruge alle deres kompetencer på at servere den perfekte konfirmationsmenu for jer. Fra køkkenet i Glostrup leveres der catering i København, og alt er naturligvis lavet fra bunden af de friskeste råvarer og med henblik på årstiden. Med disse råvarer som, tilbereder de dygtige kokke jeres catering i København præcis som I ønsker den. Hos Kragerup & Ko sætter man en ære i at hjælpe og servicere kunderne med hvad som helst de måtte ønske angående catering i København. Det eneste de ikke kan klare, er at skrue ned for den lækre smag, de friske råvarer og menuen, der får mundvandet til at løbe hos dine gæster.

Catering i København