Maler Hvidovre

Maler Hvidovre

Er du træt af at svinge penslen selv, hver gang du har en fridag? Og er du træt af malere der lover guld og grønne skove, men aldrig lever op til bare halvdelen af deres maler Hvidovre løfter?
Vi forstår dig godt. Men kontakte BL Malerservice, så er du fri for begge problemer – Og mange andre. Som din foretrukne maler Hvidovre sørger de for at udføre alle typer maleropgaver for både private og erhverv. Lige fra de små opgaver med spartling, opsætning af tapet og maling, til de store forsikringsskader eller istandsættelser af flyttelejligheder.

 

De er din maler Hvidovre når du flytter

Hvis du står for at flytte fra lejligheden eller huset, og skal have istandsat den gamle bolig, inden du giver den videre, kan du trygt kontakte BL Malerservice. Maler Hvidovre varetager istandsættelser for både private og boligselskaber. Og de laver også gerne arbejde for en vedligeholdelseskonto.

Typisk når man flytter, skal alt males. Lofter, vægge og træværk. Men når du samarbejder med BL Malerservicet sørger maler Hvidovre for at du får ordnet det hele, så effektivt som overhovedet muligt. De dygtige fagfolk er klar med miljøvenlige kvalitetsprodukter og stor professionalisme, så du kan føle dig helt sikker.

Maler-Hvidovre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *