Moderne bænke legeplads

Moderne bænke legeplads

Hvor kan man finde ideelle bænke legeplads til større områder, som f.eks. haver, legepladser, skatingbaner eller parkarealer, der samtidig er funktionelle og holdbare? Det kan man hos Out-sider. Vores produkter er innovative og fremstillet i gode materialer, som højtrykslaminat, der modsat træ og jern, hverken bliver vådt, varmt eller koldt, men altid er behageligt og optimalt for dem, der ønsker at sidde på det. Samtidigt er designet stilfuldt og solidt og har et minimalistisk udtryk.

Vi vil gerne have højt til himlen og arbejder ud fra konceptet om funktionalitet og holdbarhed. Vi gør visioner til virkelighed og arbejder altid ud fra at forene alle aldre, når vi tænker design og brug ind i byrummet. Vores udendørsmøbler appellerer både til sjov og leg, men også til afslapning og snak.

Børnevenlig bænke legeplads

Når vi udvikler nye ideer til vores produkter, tænker vi byen med i produktet. Bænke og sæder skal kunne monteres på andet end den flade jord, og skal derfor også virke til både trapper, beton, mure og plateau. De skal have god komfort og samtidig invitere til, en hyggelig og social stemning, når man eksempelvis mødes med venner til en hyggelig dag med børnene og deres venner.

Moderne bænke legeplads

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *