Naturlig ventilation

Naturlig ventilation

Hos Vitral forhandler vi et bredt udvalg af produkter inden for ovenlyskuppel, ovenlysvindue og tilbehør til de mange smarte løsninger. Du vil ud over en bedre naturlig ventilation opleve en overflod af naturligt dagslys, der strømmer ind i hjemmet, samtidig med at du giver din bolig et unikt og smukt look.

Mange af vores løsninger påvirker luftfugtigheden i hjemmet, selv dem vi ikke tænker over. Når vi sover, tager brusebad, laver mad i køkkenet … Alle sammen er det ting, der øger luftfugtigheden. Vil man opnå et bedre indeklima, kan der med fordel skabes naturlig ventilation ved hjælp af smukke og praktiske ovenlysvinduer.

Dårligt indeklima påvirker vores velbefindende og gør os uoplagte og mindre opmærksomme. Undersøgelser har for eksempel vist at børns indlæringsevne falder i takt med at indeklimaet forværres. Hvorfor ikke sørger for at dine børns rammer i hjemmet, er så optimale som muligt? Ovenlysvinduer en god måde at sikre en naturlig ventilation, uden at du behøver at frygte for regnvand i vindueskarmen, vinduer der står og klaprer og uvedkommende gæster, der har for let adgang til dagligstuen, hvis du er ude i haven.

Naturlig ventilation

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *