Naturlig ventilation

 Naturlig ventilation

Ikke nok med at dit hjem får mere lys, et friskt og anderledes look og masser af naturlig ventilation der forbedrer indeklimaet, så er denne form for naturlig ventilation også energibesparende i forhold til traditionelle ventilationsløsninger og derfor til glæde for både miljøet og bygningens driftsøkonomi.

Naturlig ventilation regulerer en bygnings indeklima, ved at udnytte temperaturforskellen mellem ude- og indeklimaet, samt den termiske opdrift i bygningen og vinden omkring bygningen. Dine monterede vinduer er derfor en vigtig del af en naturlig ventilation i dit hjem.

Hvis du installerer velux ovenlys vinduer, kan du kombinere en naturlig ventilation med en øget mængde naturlig sollys udefra. Ovenlysvinduer er den perfekte genvej til masser af naturligt dagslys, en smuk udsigt til himlen og masser af naturlig ventilation, som med velux ovenlys vinduer kan justeres præcis somd et passer ind i dit hjem og din dagligdag. Alle vinduer kan åbnes og lukkes automatisk og afhængigt af ude- og indeklimaet samt behovet for frisk luft.

Naturlig ventilation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *